Regijsko
študijsko
središče
Poslanstvo JZ Regijsko študijsko središče je zagotoviti pogoje in možnosti za ustanovitev nove univerze na območju Savinjske (statistične) regije. Univerzo bomo gradili s postopnim ustanavljanjem samostojnih visokošolskih zavodov ter znanstveno-raziskovalnih inštitutov v okviru Regijskega študijskega središča, ki se bodo, ko bodo pogoji za ustanovitev univerze izpolnjeni, povezali v univerzo, z možnim pristopanjem tudi drugih visokošolskih zavodov, ki v regiji že delujejo oziroma bodo delovali.

Aktualno

06.06.2018
Slovenologija
V torek, 5. junija 2018 se je v Osrednji knjižnici Celje odvijal zanimiv pogovor z dr. Noahom Charneyem. Dogodek je bil izveden v okviru Tedna vseživljenjskega učenja.
Preberite celo novico
24.05.2018
Parada učenja v tedniku Celjan
Objava prispevka o Paradi učenja, ki je v okviru Tedna vseživljenjskega učenja potekala v sredo, 16. maja 2018 v središču mesta Celje.
Preberite celo novico
18.05.2018
Dogodka TVU v organizaciji Regijskega študijskega središča
Vabljeni na dogodka, ki ju Regijsko študijsko središče pripravlja v okviru Tedna vseživljenjskega učenja: Razstava Skriti biseri Slovenije (od 22. maja do 30. avgusta 2018 v prostorih Regijskega študijskega središča); Slovenologija - življenje v najboljši državi na svetu in popotovanje po njej (5. junij 2018 ob 18. uri v Osrednji knjižnici Celje).
Preberite celo novico
Visoka šola za varstvo okoljaVisoka zdravstvena šola v CeljuVisoka šola za proizvodno inženirstvo