Regijsko
študijsko
središče
Poslanstvo JZ Regijsko študijsko središče je zagotoviti pogoje in možnosti za ustanovitev nove univerze na območju Savinjske (statistične) regije. Univerzo bomo gradili s postopnim ustanavljanjem samostojnih visokošolskih zavodov ter znanstveno-raziskovalnih inštitutov v okviru Regijskega študijskega središča, ki se bodo, ko bodo pogoji za ustanovitev univerze izpolnjeni, povezali v univerzo, z možnim pristopanjem tudi drugih visokošolskih zavodov, ki v regiji že delujejo oziroma bodo delovali.

Aktualno

14.06.2016
TVU dogodek v Citycentru: Znanje izboljša življenje
Regijsko študijsko središče je skupaj z mrežo partnerskih organizacij, v okviru Tedna vseživljenjskega učenja, poleg pestre palete zanimivih dogodkov (predavanja, koncerti, razstave, delavnice …) pripravilo tudi prireditev z naslovom »Znanje izboljša življenje«, ki bo potekala v petek, 17. 6. 2016, od 10. do 17. ure v Citycentru Celje.
Preberite celo novico
18.05.2016
Teden vseživljenjskega učenja (TVU) 2016
Aktivnostim v okviru Tedna vseživljenjskega učenja se bo tudi letos pridružila partnerska mreža Regijskega študijskega središča Celje.
Preberite celo novico
12.04.2016
Sestanek partnerskih institucij RŠS TVU mreže
V torek, 12. aprila je v prostorih Regijskega študijskega središča potekal uvodni sestanek predstavnikov partnerskih organizacij RŠS TVU mreže.
Preberite celo novico
Visoka šola za varstvo okoljaVisoka zdravstvena šola v CeljuVisoka šola za proizvodno inženirstvo