Regijsko
študijsko
središče
Poslanstvo JZ Regijsko študijsko središče je zagotoviti pogoje in možnosti za ustanovitev nove univerze na območju Savinjske (statistične) regije. Univerzo bomo gradili s postopnim ustanavljanjem samostojnih visokošolskih zavodov ter znanstveno-raziskovalnih inštitutov v okviru Regijskega študijskega središča, ki se bodo, ko bodo pogoji za ustanovitev univerze izpolnjeni, povezali v univerzo, z možnim pristopanjem tudi drugih visokošolskih zavodov, ki v regiji že delujejo oziroma bodo delovali.

Aktualno

07.09.2018
Dan raziskovalcev 2018
Pridružite se nam na Dnevu raziskovalcev 2018 v petek, 28. septembra 2018, med 10. in 17. uro v Osrednji knjižnici Celje in v prostorih partnerskih inštitucij!
Preberite celo novico
07.09.2018
Karierni dan – Poklici v letalstvu
JZ Regijsko študijsko središče, Osrednja knjižnica Celje in Aeroklub Celje vas vljudno vabimo na posvet »KARIERNE POTI V LETALSTVU«, ki bo v torek, 18. septembra 2018, ob 13. uri na Šolskem centru Celje (predavalnica B12).
Preberite celo novico
13.08.2018
Interaktivna razstava Skrivnosti letenja
Na prehodu iz poletja v jesen bomo poleteli v višave! V sodelovanju z Osrednjo knjižnico Celje prve dni septembra pripravljamo odprtje velike interaktivne razstave za vse generacije Skrivnosti letenja, ki bo v prostorih Osrednje knjižnice Celje domovala ves september. Razstava bo del Meseca raziskovanja, ki ga bomo zaključili v petek, 28. septembra z tradicionalnim Dnevom raziskovalcev.
Preberite celo novico
Visoka šola za varstvo okoljaVisoka zdravstvena šola v CeljuVisoka šola za proizvodno inženirstvo