Regijsko
študijsko
središče
Poslanstvo JZ Regijsko študijsko središče je zagotoviti pogoje in možnosti za ustanovitev nove univerze na območju Savinjske (statistične) regije. Univerzo bomo gradili s postopnim ustanavljanjem samostojnih visokošolskih zavodov ter znanstveno-raziskovalnih inštitutov v okviru Regijskega študijskega središča, ki se bodo, ko bodo pogoji za ustanovitev univerze izpolnjeni, povezali v univerzo, z možnim pristopanjem tudi drugih visokošolskih zavodov, ki v regiji že delujejo oziroma bodo delovali.

Aktualno

30.11.2017
Seminar: ERASMUS+ K2, Strateška partnerstva
Center Republike Slovenije za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) v sredo, 10. januarja 2017, s pričetkom ob 10. uri v prostorih Regijskega študijskega središča, organizira seminar za prijavitelje Erasmus+, KA2, Strateška partnerstva, vsa področja.
Preberite celo novico
15.11.2017
Strateško komuniciranje za izobraževalne ustanove
V torek, 14. november 2017 se je od 9. do 13. ure v prostorih Regijskega študijskega središča odvijala delavnica Strateško komuniciranje za izobraževalne ustanove.
Preberite celo novico
02.10.2017
Dan raziskovalcev 2017
Dan raziskovalcev, prireditev v organizaciji Regijskega študijskega središča, ki je že šesto leto mladim predstavila zanimive eksperimente in sodobne tehnologije.
Preberite celo novico
Visoka šola za varstvo okoljaVisoka zdravstvena šola v CeljuVisoka šola za proizvodno inženirstvo