Regijsko
študijsko
središče
Poslanstvo JZ Regijsko študijsko središče je zagotoviti pogoje in možnosti za ustanovitev nove univerze na območju Savinjske (statistične) regije. Univerzo bomo gradili s postopnim ustanavljanjem samostojnih visokošolskih zavodov ter znanstveno-raziskovalnih inštitutov v okviru Regijskega študijskega središča, ki se bodo, ko bodo pogoji za ustanovitev univerze izpolnjeni, povezali v univerzo, z možnim pristopanjem tudi drugih visokošolskih zavodov, ki v regiji že delujejo oziroma bodo delovali.

Aktualno

15.01.2018
Karierni sejem MojeDelo.com in Festival izobraževanja
Regijsko študijsko središče bo sodelovalo na Kariernem sejmu MojeDelo.com in Festivalu izobraževanja, ki bo potekal v sredo, 17. januarja 2018, od 10.00 do 18.00 v Celju na Celjskem sejmišču (Dečkova cesta 1, 3000 Celje).
Preberite celo novico
10.01.2018
Seminar: ERASMUS+ K2, Strateška partnerstva
Center Republike Slovenije za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) je v sredo, 10. januarja 2017 v prostorih Regijskega študijskega središča, izvedel seminar za prijavitelje Erasmus+, KA2, Strateška partnerstva, vsa področja.
Preberite celo novico
15.11.2017
Strateško komuniciranje za izobraževalne ustanove
V torek, 14. novembra 2017 se je od 9. do 13. ure v prostorih Regijskega študijskega središča odvijala delavnica Strateško komuniciranje za izobraževalne ustanove.
Preberite celo novico
Visoka šola za varstvo okoljaVisoka zdravstvena šola v CeljuVisoka šola za proizvodno inženirstvo