Regijsko
študijsko
središče
Poslanstvo JZ Regijsko študijsko središče je zagotoviti pogoje in možnosti za ustanovitev nove univerze na območju Savinjske (statistične) regije. Univerzo bomo gradili s postopnim ustanavljanjem samostojnih visokošolskih zavodov ter znanstveno-raziskovalnih inštitutov v okviru Regijskega študijskega središča, ki se bodo, ko bodo pogoji za ustanovitev univerze izpolnjeni, povezali v univerzo, z možnim pristopanjem tudi drugih visokošolskih zavodov, ki v regiji že delujejo oziroma bodo delovali.

Aktualno

13.01.2017
Strokovni posvet "Industrija 4.0 - Izzivi gospodarstva in odziv izobraževanja" - objave v medijih
V četrtek, 12. januarja 2017 je bil uspešno izveden strokovni posvet "Industrija 4.0 - izzivi gospodarstva in odziv izobraževanja". Vabljeni k ogledu objav v medijih.
Preberite celo novico
04.01.2017
Prispevek na RTV SLO- magistrski študijski program Paliativna oskrba na Visoki zdravstveni šoli v Celju
Prispevek o magistrskem študijskem programu Paliativna oskrba na RTV Slovenija. Vabljeni k ogledu.
Preberite celo novico
22.12.2016
Strokovni posvet z okroglo mizo »INDUSTRIJA 4.0 – IZZIVI GOSPODARSTVA IN ODZIV IZOBRAŽEVANJA«
JZ Regijsko študijsko središče, Šolski center Celje - Višja strokovna šola, Visoka šola za proizvodno inženirstvo in Regionalna gospodarska zbornica Celje vas vljudno vabimo na strokovni posvet z okroglo mizo »INDUSTRIJA 4.0 – IZZIVI GOSPODARSTVA IN ODZIV IZOBRAŽEVANJA«, ki bo v četrtek, 12. 1. 2017, s pričetkom ob 9. uri na Šolskem centru Celje, Višji strokovni šoli, Pot na Lavo 22 (predavalnica B12).
Preberite celo novico
Visoka šola za varstvo okoljaVisoka zdravstvena šola v CeljuVisoka šola za proizvodno inženirstvo